Energotech Infrarood

Profort - All-Electric

Sinds - 2006

Wie is Energotech

Energotech is een Zweedse fabrikant in infrarood verwarming, en ontwikkelt en produceert sinds 1972 de beste energie efficiënte oplossingen met de zon als verwarmingsbron. Energotech is gespecialiseerd in stralingswarmte, infraroodstralers en plafondsystemen.

Hoe werkt het?

Alle Energotech producten werken via hetzelfde principe als de zon. De producten verwarmen solide ondergronden in plaats van de lucht. Dit zorgt voor een natuurlijk, uitgebreid en thermisch comfort zonder koude zones, droge lucht of lawaai. Daarnaast blijft de lucht in de ruimte fris en schoon, en bespaar je 25 tot 50 procent energie ten opzichte van geforceerde luchtsystemen.

Soorten verwarmingen

Wij bieden een aantal kwalitatieve Energotech producten aan, die elk op hun eigen manier verwarmen en voor een ander doel kunnen worden ingezet. Met deze vijf verschillende producten verwarm je kantoorruimtes, terrassen, magazijnen, industriehallen en zelfs schoolbanken.

Wil je meer informatie over de Energotech producten? Neem contact met ons op.

Design

De producten in ons assortiment hebben allemaal gemeen dat het design modern en tijdloos is. Vaak is nog dat wanneer men aan radiatoren denkt, een ouderwetse cv-radiator voor zich zien.
Met de elektrische radiatoren van Profort zal dit niet meer zo zijn. De elektrische radiatoren maken juist uw ruimte prachtig af met een tijdloos uiterlijk wat in elk woning en kantoor past.

Service

Profort vindt klanttevredenheid erg belangrijk, hoe meer betrokken wij zijn bij uw projecten, hoe gerichter wij kunnen werken aan de warmtevraag. Door een persoonlijk adviesgesprek en berekeningen kunnen wij uw utiliteitsgebouw, woningbouwprojecten of renovatieprojecten voorzien van ons ALL-Electric concept. Doordat wij een eigen technische dienst hebben kunnen wij heel gericht inzetten of technische, specifieke wensen van onze klanten. Elektrisch verwarmen doet u samen met Profort.

Advies op Maat

Twijfelt u over de haalbaarheid of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project? Profort heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van elektrisch verwarmen, onze medewerkers zijn als specialisten opgeleid in verwarming en elektro en kunnen u advies op maat geven. Profort streeft ernaar op een duurzame manier uw woning, chalet of utiliteitsgebouw te verwarmen. Flexibiliteit & Deskundigheid, elektrisch verwarmen doet u samen met Profort.

Neem contact op


Bel ons