ProThermo

Profort - All-Electric

Sinds - 2006

Wie is ProThermo

ProThermo is een regelsysteem van Profort. Het is een heel uitgebreid systeem waarmee elk soort verwarming bestuurd kan worden. De ProThermo is onderverdeeld in drie series: Serie A, B en C. Elke serie is geschikt voor een verschillende situatie: of je nou een opbouw- of inbouw thermostaat hebt, analoog of digitaal

Hoe werkt het?

Serie A
ProThermo Serie A bestaat uit plug-in thermostaten. Je hoeft hier alleen de stekker in de plug-in te steken, deze vervolgens in het stopcontact te stoppen en de thermostaat is aangesloten. Er zijn hiervan drie modellen: aan/uit, klokthermostaat en wifi thermostaat.

Serie B
De B-serie van ProThermo bestuurt alles met RF (Radio Frequentie). Hoe dit werkt? Thermostaten en ontvangers geven een bepaalde frequentie hoogte, vinden elkaar en worden vervolgens met elkaar verbonden. Omdat er met opbouw thermostaten en ontvangers wordt gewerkt, is deze serie handig voor bestaande bouw of renovatie waarbij de wanden onaangetast blijven.

Serie C
Onze C-serie werkt met wifi en een gratis te downloaden app van Tuya voor je smartphone of tablet. Hiermee kun je op afstand je verwarming bedienen en programmeren. Deze serie is in combinatie met inbouw thermostaten ideaal voor nieuwbouw.

Voordelen

Voordelen
✓ Overal toepasbaar
✓ Uitgebreide selectie
✓ Kwalitatief
✓ Modern

Wil je meer informatie over ProThermo? Neem contact met ons op.

Design

De producten in ons assortiment hebben allemaal gemeen dat het design modern en tijdloos is. Vaak is nog dat wanneer men aan radiatoren denkt, een ouderwetse cv-radiator voor zich zien.
Met de elektrische radiatoren van Profort zal dit niet meer zo zijn. De elektrische radiatoren maken juist uw ruimte prachtig af met een tijdloos uiterlijk wat in elk woning en kantoor past.

Service

Profort vindt klanttevredenheid erg belangrijk, hoe meer betrokken wij zijn bij uw projecten, hoe gerichter wij kunnen werken aan de warmtevraag. Door een persoonlijk adviesgesprek en berekeningen kunnen wij uw utiliteitsgebouw, woningbouwprojecten of renovatieprojecten voorzien van ons ALL-Electric concept. Doordat wij een eigen technische dienst hebben kunnen wij heel gericht inzetten op technische, specifieke wensen van onze klanten. Elektrisch verwarmen doet u samen met Profort.

Advies op Maat

Twijfelt u over de haalbaarheid of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project? Profort heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van elektrisch verwarmen, onze medewerkers zijn als specialisten opgeleid in verwarming en elektro en kunnen u advies op maat geven. Profort streeft ernaar op een duurzame manier uw woning, chalet of utiliteitsgebouw te verwarmen. Flexibiliteit & Deskundigheid, elektrisch verwarmen doet u samen met Profort.

Neem contact op


Bel ons