Energiezuinig verwarmen in de Zaanstreek

Profort - All-Electric

Sinds - 2006

Energiezuinig verwarmen in de Zaanstreek met Ohle infraroodpanelen

Dekens, kaarsen en radiatorfolie, tegenwoordig zijn veel gezinnen op zoek naar een energiezuinige manier om hun huis te verwarmen. De energie- en gasprijzen zijn namelijk omhooggeschoten, wat betekent dat veel gezinnen de kosten niet meer kunnen betalen. Daardoor wordt de verwarming vaak onder de 19 graden gezet of gaat de verwarming zelfs (gedeeltelijk) uit.

Om 20 gezinnen in de Zaanstreek toch warm te houden deze winter, heeft Milieugroep Urgenda deze gezinnen, samen met dochteronderneming Thuisbaas, verrast met een gratis Ohle infraroodpaneel. Hun missie: mensen helpen om helemaal van het gas af te komen. Wij mochten deze panelen aan Thuisbaas leveren.

Thuisbaas heeft gekozen voor 20 Ohle panelen (Profort ePaneel Flat) van 500W. Ze zijn met 10 teams op pad gegaan om de panelen zelf bij de gezinnen te monteren. De panelen zijn op het plafond geplaatst, met een goede isolatie aan de achterzijde en kunnen worden bediend met een schakelaar en een afstandsbediening.

Het Profort ePaneel Flat is zeker genoeg om een kleine woonkamer of slaapkamer volledig te verwarmen, voor maar ongeveer een euro per uur. Een stuk goedkoper dus dan het aanzetten van je cv, mits je het paneel niet de hele dag laat aan staan.

De gezinnen zijn erg blij met de infraroodpanelen die zij cadeau hebben gekregen en gaan nu dankzij Urgenda, Thuisbaas en Profort een warme winter tegemoet.

Neem contact op


Bel ons