Elektrische Vloerverwarming

Profort - All-Electric

Sinds - 2006

Wat is vloerverwarming

Met vloerverwarming verwarm je de ruimte vanuit de vloer. Verwarmingselementen worden elektrisch gevoed en brengen zo warmte de ruimte in. Deze warmtestraling vanuit het vloeroppervlak, zorgt voor een gelijkmatige en aangename warmteverspreiding. Elektrische vloerverwarming is goed toe te passen als hoofdverwarming in woonruimtes.

Soorten elektrische vloerverwarming

Tegenwoordig zijn er diverse soorten elektrische vloerverwarming. De meest bekende is de standaard vloerverwarmingsmat in verschillende vierkante meters met een bepaald wattage. Deze matten worden uitgerold en verdeeld over het vloeroppervlak. Folieverwarming wordt ook steeds vaker gebruikt. Deze flinterdunne verwarming plaats je gemakkelijk direct onder een pvc-, parket- of laminaatvloer. Een andere mogelijkheid is de elektrische kabel. De elektrische kabel is leverbaar in lengtes van 8 tot 200 meter en toepasbaar in de cementdekvloer

Voordelen elektrische vloerverwarming

  • Eenvoudig te installeren
  • Verwarmt de ruimte sneller
  • Gebruikersvriendelijk.
  • Eenvoudig te installeren
  • Verwarmt de ruimte sneller
  • Heeft geen onderhoud nodig
  • Lange levensduur.
  • Verwarmt de koudste plek in de ruimte
  • Geeft geleidelijk warmte af

Advies nodig? Stuur ons een bericht, we denken graag met je mee

Elektrische Vloerverwarming

Advies nodig? Stuur ons een bericht, we denken graag met je mee.

Design

De producten in ons assortiment hebben allemaal gemeen dat het design modern en tijdloos is. Vaak is nog dat wanneer men aan radiatoren denkt, een ouderwetse cv-radiator voor zich zien.
Met de elektrische radiatoren van Profort zal dit niet meer zo zijn. De elektrische radiatoren maken juist uw ruimte prachtig af met een tijdloos uiterlijk wat in elk woning en kantoor past.

Service

Profort vindt klanttevredenheid erg belangrijk, hoe meer betrokken wij zijn bij uw projecten, hoe gerichter wij kunnen werken aan de warmtevraag. Door een persoonlijk adviesgesprek en berekeningen kunnen wij uw utiliteitsgebouw, woningbouwprojecten of renovatieprojecten voorzien van ons ALL-Electric concept. Doordat wij een eigen technische dienst hebben kunnen wij heel gericht inzetten op technische, specifieke wensen van onze klanten. Elektrisch verwarmen tot de transitie naar gasloos verwarmen doet u samen met Profort.

Advies op Maat

Twijfelt u over de haalbaarheid of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project? Profort heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van elektrisch verwarmen, onze medewerkers zijn als specialisten opgeleid in verwarming en elektro en kunnen u advies op maat geven. Profort streeft ernaar op een duurzame manier uw woning, chalet of utiliteitsgebouw te verwarmen. Flexibiliteit & Deskundigheid, elektrisch verwarmen doet u samen met Profort.

Neem contact op


Bel ons