Elektrische Radiatoren

Profort - All-Electric

Sinds - 2006

Werking convectie verwarming

Een convector verwarming is een elektrisch paneel dat werkt op basis van het verwarmen van koude lucht. Het paneel verwarmt de koude lucht van de vloer door middel van zijn lamellen blok. De verwarmde lucht stijgt, koelt daar weer af, waardoor er luchtcirculatie ontstaat. De omgeving warmt hierdoor gelijkmatiger op.

Duurzaam en snel

De Profort eRadiatoren maken gebruik van een gloeispiraal dat is omgeven door een aluminium lamellen blok. Doordat de radiator op stroom werkt heeft het geen langzame opbouw en afbouw van warmte zoals men gewend is bij Cv-verwarming. Dit betekent dat bij een 1000 Watt verwarming met inschakelen direct 1000 Watt stroom in werking komt en bij uitschakelen direct 0. Hierdoor heeft een elektrische convector een zeer snelle opwarmtijd en voel je snel verschil in de ruimte. Deze panelen hebben hierbij al voldoende aan 6 tot 9 minuten stroom per uur.

Voordelen

  • Laag energieverbruik door 100% opbrengst
  • Snelle reactietijd na inschakelen.
  • Gebruikersvriendelijk.
  • Kindvriendelijk omdat het frontpaneel niet heet wordt.
  • Verwarmen waar nodig is.
  • Eenvoudige installatie.
  • Lange levensduur.
  • Onderhoudsarm.
  • 10 jaar garantie

Advies nodig? Stuur ons een bericht, we denken graag met je mee

Design

De producten in ons assortiment hebben allemaal gemeen dat het design modern en tijdloos is. Vaak is nog dat wanneer men aan radiatoren denkt, een ouderwetse cv-radiator voor zich zien.
Met de elektrische radiatoren van Profort zal dit niet meer zo zijn. De elektrische radiatoren maken juist uw ruimte prachtig af met een tijdloos uiterlijk wat in elk woning en kantoor past.

Service

Profort vindt klanttevredenheid erg belangrijk, hoe meer betrokken wij zijn bij uw projecten, hoe gerichter wij kunnen werken aan de warmtevraag. Door een persoonlijk adviesgesprek en berekeningen kunnen wij uw utiliteitsgebouw, woningbouwprojecten of renovatieprojecten voorzien van ons ALL-Electric concept. Doordat wij een eigen technische dienst hebben kunnen wij heel gericht inzetten op technische, specifieke wensen van onze klanten. Elektrisch verwarmen doet u samen met Profort.

Advies op Maat

Twijfelt u over de haalbaarheid of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project? Profort heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van elektrisch verwarmen, onze medewerkers zijn als specialisten opgeleid in verwarming en elektro en kunnen u advies op maat geven. Profort streeft ernaar op een duurzame manier uw woning, chalet of utiliteitsgebouw te verwarmen. Flexibiliteit & Deskundigheid, elektrisch verwarmen doet u samen met Profort.

Neem contact op


Bel ons