Service

Profort - All-Electric

Sinds - 2006

Oplossingen

De bouwplannen voor de energietransitie van je projecten denk je altijd goed uit. Toch lopen nieuwbouw-, recreatie- en renovatieprojecten in de praktijk niet altijd volgens plan. Hoe zorg je er dan voor dat je de touwtjes in handen houdt? Wij begeleiden je graag tijdens het hele proces, zodat we samen de mooiste projecten kunnen opleveren.

Onze specialisten met jarenlange ervaring in elektrische verwarmen, zijn in staat om iedere vraag te beantwoorden. Wij denken graag met je mee vanaf de beginfase van het project. Ook over benodigd maatwerk. Kom je er onverhoopt niet uit? Dan komen wij via ons netwerk met goed onderbouwd advies.

Profort als projectpartner

Wij vinden het belangrijk dat alle betrokken partijen in het project kunnen vertrouwen op ons als projectpartner. Daarom bieden wij advies en oplossingen waar je daadwerkelijk verder mee kunt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Meedenken vanaf de beginfase van het project
  • Optimale plaatsing om een energiezuinige verwarming te garanderen
  • Doordachte en optimale inzet van “smart” regelsystemen zoals het koppelen van ruimtes via wifi en bluetooth
  • Nauw contact met de projectpartijen en korte lijnen in het hele projectproces
  • Begeleiding die verder reikt dan het bestek, zoals advies in het type verwarming met een hoge energie-efficiëntie of in het benodigde (BENG) vermogen per ruimte

Realisatie

Als importeur en groothandel met jarenlange ervaring in de bouw- en installatiebranche kiezen wij bewust voor persoonlijke service en een bewuste selectie van duurzame fabrikanten. Dit levert naast het gemak van 1 aanspreekpunt, ook andere voordelen op. Zo houd je zelf de regie en zijn wij prima in staat om “just in time” te leveren uit eigen voorraden. 

We hebben als projectpartner een zelfstandige logistieke dienst vanuit waar we leveren, met ervaren en nauwkeurige loondienst chauffeurs en een eigen servicewerkplaats. Hierdoor kunnen we diensten bieden zoals (na)leveren op locatie, reparaties of vervanging, complete- of deelleveringen op afspraak, tot het veiligstellen van de goederen in de nazorg en de afhandeling van de jarenlange fabrieksgarantie.

Neem contact op


Bel ons