Elektrische badkamer radiatoren

Profort - All-Electric

Sinds - 2006

Elektrische badkamerradiatoren

Een tijdloos design én gemakkelijk te installeren: dat zijn de elektrische badkamerradiatoren van Profort. De radiatoren brengen de badkamer snel op een aangename temperatuur door thermo geleidende vloeistof. Ideaal voor als je de dag wilt starten in een warme badkamer

Elegantie en gemak

Of je badkamer nou een klassieke of moderne look heeft, onze elegante badkamer radiator past in elke badkamer thuis. Daarnaast zijn de badkamerradiatoren gemakkelijk te installeren door middel van geïntegreerde montagepoten.

Voordelen elektrische badkamerradiatoren

  • Eenvoudige installatie
  • Snelle reactietijd na activering
  • Eenvoudig regelbaar
  • Zachte en aangename warmte door thermo geleidende vloeistof
  • Vergrendelfunctie
  • Lange levensduur
  • Onderhoudsarm, enkel stof verwijderen.
  • 2 jaar garantie

Advies nodig? Stuur ons een bericht, we denken graag met je mee

Design

De producten in ons assortiment hebben allemaal gemeen dat het design modern en tijdloos is. Vaak is nog dat wanneer men aan radiatoren denkt, een ouderwetse cv-radiator voor zich zien.
Met de elektrische radiatoren van Profort zal dit niet meer zo zijn. De elektrische radiatoren maken juist uw ruimte prachtig af met een tijdloos uiterlijk wat in elk woning en kantoor past.

Service

Profort vindt klanttevredenheid erg belangrijk, hoe meer betrokken wij zijn bij uw projecten, hoe gerichter wij kunnen werken aan de warmtevraag. Door een persoonlijk adviesgesprek en berekeningen kunnen wij uw utiliteitsgebouw, woningbouwprojecten of renovatieprojecten voorzien van ons ALL-Electric concept. Doordat wij een eigen technische dienst hebben kunnen wij heel gericht inzetten op technische, specifieke wensen van onze klanten. Elektrisch verwarmen doet u samen met Profort.

Advies op Maat

Twijfelt u over de haalbaarheid of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project? Profort heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van elektrisch verwarmen, onze medewerkers zijn als specialisten opgeleid in verwarming en elektro en kunnen u advies op maat geven. Profort streeft ernaar op een duurzame manier uw woning, chalet of utiliteitsgebouw te verwarmen. Flexibiliteit & Deskundigheid, elektrisch verwarmen doet u samen met Profort.

Neem contact op


Bel ons