Elektrische verwarming zakelijk

Profort - All-Electric

Sinds - 2006

Elektrische Verwarming B2B samenwerking

Profort is het adres voor zakelijke aanbieders zoals aannemers (bouwbedrijven, installateurs, elektriciens) en voor vastgoed beheerders. Bij de transitie naar een gasloze samenleving gaat de primaire gedachte veelal uit naar warmtepompen. In de praktijk blijkt dat de benodigde bijverwarming (i.v.m. de warmte productiecapaciteit bij lagere temperaturen) en cumulatieve service-, en onderhoudskosten een ander plaatje opleveren dan waar dikwijls vooraf mee werd gerekend. Op deze pagina lees je wat een samenwerking op het gebied van elektrische verwarming zakelijk voor u kan betekenen.

Met moderne energie-efficiënte convectie verwarming is de warmte direct beschikbaar: 1000 Watt stroom betekent ook direct 1000 Watt energie warmte-afgifte. Deze duurzame elektrische verwarming heeft bovendien aan 10 minuten stroom per uur al voldoende voor de gewenste warmte. Deze compacte panelen zijn per ruimte instelbaar en op afstand te bedienen via een energie-optimale App en verder volledig onderhoudsvrij. Met een levensduur tussen de 20 tot 25 jaar bovendien ook duurzaam in deze dimensie.

Dit maakt dat we als Profort de afspraak kunnen maken om geen voorrijkosten in rekening te brengen in het geval er in de komende 10 jaar een inspectie op locatie nodig is bij een eventueel technisch mankement. Het rendement is met de huidige techniek en onze service dan ook dusdanig verbeterd dat deze variant van directe elektrische verwarming bij steeds meer projecten en vastgoed objecten simpelweg het beste alternatief vormt.

Profort levert de betere oplossing met duurzame en hoogwaardige elektrische radiatoren maar bijvoorbeeld ook met elektrische, zelflerende “smart” boilers die de benodigde warme water optimaal leveren op het herkende verbruikspatroon of via een slimme app. Kijk ook eens op het projectportfolio voor de brede inzetbaarheid van goed doordachte varianten van elektrisch verwarmen in nieuwbouw, recreatie, renovatie en utiliteitsprojecten.

Elektrische verwarming voor zakelijk gebruik

Naast leverancier van moderne en hoogwaardige producten, zijn we vooral ook de kennispartner die grondig meedenkt en daarbij exact de benodigde warme-capaciteit weet te berekenen. Daarbij kijken we bovendien naar het scala aan opties om de inzetbare apparatuur technisch en energie-optimaal per ruimte in te regelen en aan te sluiten. Denk hierbij ook aan de inzet van slimme gebruiker Apps en regelsystemen voor gemak bij het centrale beheer.

Interesse in het zakelijk meest bestelde product? Lees meer op deze pagina.

Voordelen van onze producten

  • Laag energieverbruik door 100% opbrengst
  • Snelle reactietijd na inschakelen.
  • Gebruikersvriendelijk.
  • Kindvriendelijk omdat het frontpaneel niet heet wordt.
  • Verwarmen waar nodig is.
  • Eenvoudige installatie.
  • Lange levensduur.
  • Onderhoudsarm.
  • 10 jaar garantie

Advies nodig? Stuur ons een bericht, we denken graag met je mee.  Afspraak in laten plannen?
Dat is mogelijk zowel bij u op kantoor of bij ons.

Design

De producten in ons assortiment hebben allemaal gemeen dat het design modern en tijdloos is. Vaak is nog dat wanneer men aan radiatoren denkt, een ouderwetse cv-radiator voor zich zien.
Met de elektrische radiatoren van Profort zal dit niet meer zo zijn. De elektrische radiatoren maken juist uw ruimte prachtig af met een tijdloos uiterlijk wat in elk woning en kantoor past.

Service

Profort vindt klanttevredenheid erg belangrijk, hoe meer betrokken wij zijn bij uw projecten, hoe gerichter wij kunnen werken aan de warmtevraag. Door een persoonlijk adviesgesprek en berekeningen kunnen wij uw utiliteitsgebouw, woningbouwprojecten of renovatieprojecten voorzien van ons ALL-Electric concept. Doordat wij een eigen technische dienst hebben kunnen wij heel gericht inzetten op technische, specifieke wensen van onze klanten. Elektrisch verwarmen doet u samen met Profort.

Advies op Maat

Twijfelt u over de haalbaarheid of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project? Profort heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van elektrisch verwarmen, onze medewerkers zijn als specialisten opgeleid in verwarming en elektro en kunnen u advies op maat geven. Profort streeft ernaar op een duurzame manier uw woning, chalet of utiliteitsgebouw te verwarmen. Flexibiliteit & Deskundigheid, elektrisch verwarmen doet u samen met Profort.

Neem contact op


Bel ons