Elektrische verwarming zakelijk

Profort - All-Electric

Sinds - 2006

Samen voorzien we Nederland van elektrische verwarming

Elektrisch verwarmen wordt voor o.a. aannemers, bouwbedrijven, installateurs, elektriciens en vastgoedbeheerders steeds aantrekkelijker. Veel Nederlanders zijn namelijk op zoek naar een manier om hun (toekomstige) huis gasloos te verwarmen. Het liefst ook nog zo energiezuinig mogelijk. Door (bouw)projecten te voorzien van elektrische verwarming, kan je als bedrijf inspelen op deze trend en bijdragen aan de transitie naar een gasloze samenleving.

Als zakelijke aanbieder van elektrische verwarming, helpen we je graag met het vinden van een elektrische verwarmingsoplossing voor jouw project. Op deze pagina lees je hier meer over.

Voordelen van elektrisch verwarmen

Eén van de grootste voordelen van elektrisch verwarmen, is dat de warmte direct wordt afgegeven als je de verwarming aanzet. Bovendien heeft een duurzame elektrische verwarming aan 10 minuten stroom per uur al voldoende om de ruimte te verwarmen. Je kan de elektrische verwarmingspanelen instellen per ruimte, op afstand bedienen via een app en je bent geen kosten kwijt aan onderhoud. Met een levensduur van 20 tot 25 jaar zijn de panelen ook nog eens erg duurzaam.

Onze elektrische verwarmingsoplossingen:

– Hebben een laag energieverbruik door 100% opbrengst
– Worden direct warm na het inschakelen
– Zijn gebruiksvriendelijk
– Hebben een kindvriendelijk frontpaneel dat niet heet wordt
– Verwarmen waar nodig is
– Kunnen eenvoudig worden geïnstalleerd
– Hebben een lange levensduur
– Zijn onderhoudsarm
– Hebben 10 jaar garantie

Elektrische verwarming voor zakelijk gebruik

Ben je benieuwd hoe je elektrische verwarming zou kunnen inzetten bij een nieuwbouw-, recreatie-, renovatie- of utiliteitsproject? Neem dan eens een kijkje bij onze projecten en laat je inspireren door onze zakelijke klanten. Bij elk van deze projecten hebben wij actief meegedacht, de benodigde warmte-capaciteit berekend en op basis daarvan de beste elektrische verwarmingsoplossingen gerealiseerd. Hierbij hebben we ook gekeken naar de opties voor het technisch en energie-optimaal inregelen van de producten. Denk bijvoorbeeld aan het inzetten van een passend regelsysteem.

Samenwerken met Profort

Profort is een goedkope zakelijke aanbieder van elektrische verwarming. Met meer dan 20 jaar ervaring kunnen wij voor elke situatie een passende, elektrische oplossing te vinden. Onze producten zijn van hoge kwaliteit, duurzaam en modern. Van smart boilers die warm water leveren op basis van het verbruikspatroon, tot radiatoren die je via een slimme App kan bedienen. Ben je benieuwd naar al onze producten? Neem dan een kijkje bij onze radiatoren, badkamer radiatoren, boilers, vloerverwarming, infrarood verwarming en regelsystemen.

Wil je advies over een project, meer informatie over onze producten of een kennismaking plannen? Leuk! Stuur ons een bericht, dan zullen we snel contact met je opnemen.

Design

Onze producten komen uit onze eigen groothandel, waardoor we scherpe prijzen kunnen hanteren en vanuit eigen voorraad leveren.

Service

Wij geven warmte vanuit service door persoonlijk contact te onderhouden en projecten van de tekentafel tot in de praktijk te begeleiden.

Advies op Maat

Met meer dan 20 jaar ervaring in het vak kunnen wij voor iedere situatie een passende, elektrische oplossing vinden en jouw wensen realiseren.

Neem contact op


Bel ons