Regelsysteem

Profort - All-Electric

Sinds - 2006

Regelsysteem

Een regelsysteem is (soms) nodig- of kan je gebruiken om je verwarmingen aan te sturen en te controleren.

Thermostaten

De bedoeling van een thermostaat is het besturen van de temperatuur in een ruimte. De thermostaat heeft een eigen ruimtesensor waardoor die de temperatuur kan voelen in de ruimte.
Hierdoor kan de thermostaat zijn ingestelde temperatuur goed bijhouden, het wordt daardoor niet te koud en ook niet te warm in de ruimte. Er zijn een aantal soorten thermostaten; Plug-in, inbouw- en opbouwthermostaten.

Ontvangers

Bij opbouw thermostaten die werken met een RF-situatie, radiofrequentie, horen ook ontvangers bij. De thermostaat en ontvanger kunnen met een frequentie signaal met elkaar verbinden, vergelijkbaar als een Bluetooth verbinding. Hierdoor reageert een ontvanger op wat de thermostaat doet.
Door deze combinatie te gebruiken ben je heel flexibel in mogelijkheden om een verwarmingsapparaat te besturen in elk mogelijke situatie. Doordat er meerdere ontvangers op een enkele thermostaat verbonden kan worden, is het mogelijk om meerdere verwarmingen als 1 te besturen. Dit zorgt voor een egale en comfortabele warmte in een ruimte.

Wifi regelsysteem

De wereld wordt steeds moderner en alles wordt steeds meer online. Zo ook de mogelijkheid om je regelsysteem online te beheren. Enkele thermostaten hebben de mogelijkheid om via vaste internetverbinding te verbinden. Met een downloadbare app is het verbinden met de thermostaat mogelijk waardoor je altijd en overal je regelsysteem kunt beheren en controleren.

Aanbod regelsystemen

Wil je meer informatie over de diverse regelsystemen? Neem contact met ons op

Voorraadhoudend

Onze producten komen uit onze eigen groothandel, waardoor we scherpe prijzen kunnen hanteren en vanuit eigen voorraad leveren.

Service

Wij geven warmte vanuit service door persoonlijk contact te onderhouden en projecten van de tekentafel tot in de praktijk te begeleiden.

Advies op maat

Met meer dan 20 jaar ervaring in het vak kunnen wij voor iedere situatie een passende, elektrische oplossing vinden en jouw wensen realiseren.

Neem contact op


Bel ons