Regelsysteem

Profort - All-Electric

Sinds - 2006

Regelsysteem

Met een regelsysteem bestuur je thermostaten en ontvangers die de verwarming aansturen

Thermostatenn

Met een ruimtethermostaat kun je de gewenste temperatuur in een ruimte instellen. Er zijn veel verschillende soorten thermostaten. Kies je bijvoorbeeld voor een inbouw thermostaat, dan zit je vast aan een plek. Een opbouw thermostaat kan je naar wens plaatsen en verplaatsen. Beide thermostaten bestaan met een vaste aansluiting of een draadloze RF (Radio Frequentie) aansluiting. Verder zijn er nog verschillen in het type thermostaat, digitaal of analoog, het formaat en wel of geen wifi verbinding.

Ontvangers

Ontvangers zijn ook op meerdere manieren toe te passen in verschillende situaties. Je kunt bijvoorbeeld meerdere convectie radiatoren verbinden aan één thermostaat. Hierbij worden er drie ontvangers gekoppeld aan drie radiatoren. Deze ontvangers worden vervolgens verbonden met een centrale thermostaat. Door op deze manier te werken, verwarm je de ruimte geleidelijk via een centrale thermostaat.

Opkomst van smart regelsystemen

We raken steeds meer gewend aan gemak. Naast het op afstand bedienen van lampen en muziek in huis, is het nu ook mogelijk om met een app de gewenste temperatuur in te stellen. Met een smart regelsysteem verwarm je de ruimte nóg efficiënter en bespaar je al snel een hoop energiekosten.

Aanbod regelsystemen

ProThermo
Energo T60
OJ Microline

Wil je meer informatie over de diverse regelsystemen? Neem contact met ons op

Design

De producten in ons assortiment hebben allemaal gemeen dat het design modern en tijdloos is. Vaak is nog dat wanneer men aan radiatoren denkt, een ouderwetse cv-radiator voor zich zien.
Met de elektrische radiatoren van Profort zal dit niet meer zo zijn. De elektrische radiatoren maken juist uw ruimte prachtig af met een tijdloos uiterlijk wat in elk woning en kantoor past.

Service

Profort vindt klanttevredenheid erg belangrijk, hoe meer betrokken wij zijn bij uw projecten, hoe gerichter wij kunnen werken aan de warmtevraag. Door een persoonlijk adviesgesprek en berekeningen kunnen wij uw utiliteitsgebouw, woningbouwprojecten of renovatieprojecten voorzien van ons ALL-Electric concept. Doordat wij een eigen technische dienst hebben kunnen wij heel gericht inzetten op technische, specifieke wensen van onze klanten. Elektrisch verwarmen doet u samen met Profort.

Advies op Maat

Twijfelt u over de haalbaarheid of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project? Profort heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van elektrisch verwarmen, onze medewerkers zijn als specialisten opgeleid in verwarming en elektro en kunnen u advies op maat geven. Profort streeft ernaar op een duurzame manier uw woning, chalet of utiliteitsgebouw te verwarmen. Flexibiliteit & Deskundigheid, elektrisch verwarmen doet u samen met Profort.

Neem contact op


Bel ons