Regelsysteem

Profort - All-Electric

Sinds - 2006

Regelsysteem

Een regelsysteem is (soms) nodig- of kan je gebruiken om je verwarmingen aan te sturen en te controleren.

Thermostatenn

De bedoeling van een thermostaat is het besturen van de temperatuur in een ruimte. De thermostaat heeft een eigen ruimtesensor waardoor die de temperatuur kan voelen in de ruimte.
Hierdoor kan de thermostaat zijn ingestelde temperatuur goed bijhouden, het wordt daardoor niet te koud en ook niet te warm in de ruimte. Er zijn een aantal soorten thermostaten; Plug-in, inbouw- en opbouwthermostaten.

Ontvangers

Bij opbouw thermostaten die werken met een RF-situatie, radiofrequentie, horen ook ontvangers bij. De thermostaat en ontvanger kunnen met een frequentie signaal met elkaar verbinden, vergelijkbaar als een Bluetooth verbinding. Hierdoor reageert een ontvanger op wat de thermostaat doet.
Door deze combinatie te gebruiken ben je heel flexibel in mogelijkheden om een verwarmingsapparaat te besturen in elk mogelijke situatie. Doordat er meerdere ontvangers op een enkele thermostaat verbonden kan worden, is het mogelijk om meerdere verwarmingen als 1 te besturen. Dit zorgt voor een egale en comfortabele warmte in een ruimte.

Wifi regelsysteem

De wereld wordt steeds moderner en alles wordt steeds meer online. Zo ook de mogelijkheid om je regelsysteem online te beheren. Enkele thermostaten hebben de mogelijkheid om via vaste internetverbinding te verbinden. Met een downloadbare app is het verbinden met de thermostaat mogelijk waardoor je altijd en overal je regelsysteem kunt beheren en controleren.

Aanbod regelsystemen

Wil je meer informatie over de diverse regelsystemen? Neem contact met ons op

Design

De producten in ons assortiment hebben allemaal gemeen dat het design modern en tijdloos is. Vaak is nog dat wanneer men aan radiatoren denkt, een ouderwetse cv-radiator voor zich zien.
Met de elektrische radiatoren van Profort zal dit niet meer zo zijn. De elektrische radiatoren maken juist uw ruimte prachtig af met een tijdloos uiterlijk wat in elk woning en kantoor past.

Service

Profort vindt klanttevredenheid erg belangrijk, hoe meer betrokken wij zijn bij uw projecten, hoe gerichter wij kunnen werken aan de warmtevraag. Door een persoonlijk adviesgesprek en berekeningen kunnen wij uw utiliteitsgebouw, woningbouwprojecten of renovatieprojecten voorzien van ons ALL-Electric concept. Doordat wij een eigen technische dienst hebben kunnen wij heel gericht inzetten op technische, specifieke wensen van onze klanten. Elektrisch verwarmen doet u samen met Profort.

Advies op Maat

Twijfelt u over de haalbaarheid of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project? Profort heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van elektrisch verwarmen, onze medewerkers zijn als specialisten opgeleid in verwarming en elektro en kunnen u advies op maat geven. Profort streeft ernaar op een duurzame manier uw woning, chalet of utiliteitsgebouw te verwarmen. Flexibiliteit & Deskundigheid, elektrisch verwarmen doet u samen met Profort.

Neem contact op


Bel ons