Elektrische Boilers

Profort - All-Electric

Sinds - 2006

Waarom een elektrische boiler

Waar vraag naar warm water is, zijn elektrische boilers nodig. Een elektrische boiler heeft als groot voordeel dat deze overal geplaatst kan worden, zolang er maar een stroomaansluiting aanwezig is. Dit maakt de installatie eenvoudig. Bovendien is er geen rookgasafvoer nodig, zoals bij een combi-ketel of geiser. De aanschafkosten zijn bovendien vrij laag en er is weinig onderhoud nodig.

Hoe werkt het

De elektrische boiler is een goed geïsoleerd vat met een bepaalde hoeveelheid water. In dit vat zorgt de elektrische warmte spiraal dat het water verwarmd wordt tot de ingestelde temperatuur. De elektrische boiler zal deze temperatuur behouden zodat er altijd warm water beschikbaar is.

Wat voor boilers

Onze boilers zijn gecategoriseerd in drie types: classic, luxe en smart. Elk type boiler is inzetbaar voor een specifieke vraag. Ieder model heeft verschillende maten en capaciteiten. De boilers zijn zowel verticaal als horizontaal te plaatsen, waardoor ze breed toepasbaar zijn.

Een smart boiler herkent vaste patronen in warm water gebruik en weet zich hier op aan te passen. Moderne boilers kennen een ECO-modus en/of een geïntegreerde wifi hub. Hiermee kun je via de app het energieverbruik monitoren, een programma instellen om de boiler op te warmen, en met de boost-modus extra snel warm water ontvangen.

Advies nodig? Stuur ons een bericht, we denken graag met je mee

Voorraadhoudend

Onze producten komen uit onze eigen groothandel, waardoor we scherpe prijzen kunnen hanteren en vanuit eigen voorraad leveren.

Service

Wij geven warmte vanuit service door persoonlijk contact te onderhouden en projecten van de tekentafel tot in de praktijk te begeleiden.

Advies op maat

Met meer dan 20 jaar ervaring in het vak kunnen wij voor iedere situatie een passende, elektrische oplossing vinden en jouw wensen realiseren.

Neem contact op


Bel ons