Thermor

Profort - All-Electric

Sinds - 2006

Nieuw hoogwaardig merk

In 2021 is de Profort collectie verder uitgebreid met Thermor: een merk dat zich steeds sterker weet te onderscheiden met kwalitatieve, duurzame, elektrische badkamerradiatoren en boilers. Thermor maakt deel uit van the Atlantic Group, één van de invloedrijkste wereldspelers op het gebied van thermische oplossingen, waarbij de transitie naar een aanzienlijk hogere energie-efficiëntie voorop staat.

Badkamerradiator

Corsair is een standaardmodel die te vinden is in de meeste huizen. Het is een handdoekenradiator met onderin een analoge besturing. Een model dat simpelweg niet uit mode raakt en wel mooi in elke badkamer past.

Bij het model Riva komt meer gemak kijken. Het is eenzelfde soort design maar dan met een digitale thermostaat op ooghoogte. Hierdoor is de radiator nog gemakkelijker te bedienen. Daarnaast kan je ook een programma instellen om je badkamer te verwarmen.

Boiler

De Thermor elektrische boilers zijn er in 3 varianten: de Classic Blind, de Luxe Duralis en de Smart Malicio.

Voor een standaard boiler met een natte weerstand zit je goed met de Classic Blind, een boiler die zijn werk doet. Gaat de voorkeur uit naar een boiler die het langer uithoudt en die verder makkelijker te onderhouden is? Dan is de Luxe Duralis een prima optie. Deze boiler heeft een langere levensduur met droge weerstand en speciaal ontworpen ACI Hybride anode weerstand (gemaakt van titanium, bedekt met magnesium en zo perfect bestendig tegen agressief water).

Hoogst haalbare standaard

De parel in de Thermor boiler collectie is de Smart Malicio boiler. Het is geen understatement door te stellen dat deze boiler simpelweg niet valt te vergelijken met andere boilers. De Malicio heeft een energielabel B, wat het hoogst haalbare is voor een elektrische boiler. Dit is te danken aan zijn innovatieve technologie. De Malicio is een zelflerende Smart boiler doordat deze vaste patronen in warmwater gebruik weet te herkennen en de bereiding zich hierop op doordachte wijze aanpast.

De 40- 65- en 80 liter boilervarianten zijn flexibel omdat deze rechthoekig zijn, 30cm dik zijn en verticaal als horizontaal geplaatst kan worden. Hierdoor zijn ze te plaatsen in locaties waar normaliter een boiler nooit geplaatst kan worden.

De 100- 120- en 150 liter zijn vierkant van vorm en kunnen maximaal een gezin van 5 personen voorzien. Buiten het feit dat de boiler een ECO-modus, boost-modus en duidelijk laat zien hoeveel warmwater er nog in zit heeft het ook nog eens een geïntegreerde wifi hub waarmee via je telefoon kan verbinden. Met de app kun je het energieverbruik monitoren, programma instellen wanneer de boiler opgewarmd moet zijn en de boost-modus inzetten voor een snelle extra warm water afgifte.

Meer over de smart boilers met een video impressie

Neem contact op


Bel ons