Convector Verwarming Glamox, duurzaam verwarmen


Als u op zoek bent naar een duurzame convector verwarming, kijk dan niet verder dan
Glamox. De convector verwarming van Glamox staat bekend om het efficiënt verwarmen van uw ruimte.

Deze top-of-the-line convectiepanelen zijn gemaakt van aluminium en hebben een uitstekende warmtegeleiding, wat betekent dat ze snel opwarmen. Bovendien zijn ze energie-efficiënt, zodat er geld kan worden bespaard op de energierekeningen.

De duurzame convector verwarming van Glamox uit Scandinavie is gemaakt op jarenlang genot van behaaglijke warmte.

Met een ruime keuze aan modellen is er zeker een Glamox convectiepaneel dat aan uw behoeften voldoet. 

 

Profort elektrisch verwarmen


Duurzame Convector Verwarming

Deze duurzame convectie radiatoren hebben een uitstekende warmtegeleiding en een snelle opwarmsnelheid.  Glamox convector panelen hebben aan 10 minuten stroom per uur voldoende om de benodigde warmte te kunnen blijven produceren.

Dit is een convector met een mooi, elegant design die op elke muur kan worden geïnstalleerd. De warmte zal zich geleidelijk verspreiden door de ruimte waarin u de convector verwarming heeft geplaatst. Binnen de kortste keren zult u merken dat de temperatuur tot een aangenaam niveau is gestegen.


Hoe werkt een convector verwarming?

De traditionele verwarming werkt met een centrale thermostaat in de ruimte. U bepaalt wat de temperatuur moet zijn, en de verwarming warmt net zolang door totdat dit niveau is bereikt.

De elektrische convectoren werken op de basis van hetzelfde principe. U kunt op de kachel een temperatuur instellen. Vervolgens zal de kachel de ruimte verwarmen tot dit niveau en zich vervolgens uitschakelen.

De werking van een convector verwarming

De meeste elektrische panelen werken op basis van convectie verwarming. Deze verwarmt de lucht. We noemen dit ook wel luchtverwarming. De lucht wordt opgewarmd en stijgt via een natuurlijke manier.

De koude lucht, welke zich dicht bij de grond bevindt word door ontstane onderdruk aangezogen en vervolgens verwarmd. Hierdoor wordt langzaam aan alle lucht opgewarmd en ontstaat er circulatie door de stijgende lucht.  

Snelle warmte circulatie met Glamox

Convectoren verwarmen en koelen kamers door gebruik te maken van de temperatuur van de lucht. Stralingsverwarming maakt geen gebruik van de lucht, maar verwarmt voorwerpen in de kamer die vervolgens de lucht opwarmen.

Dit duurt langer, maar uiteindelijk wordt de hele kamer verwarmd. Convectoren bereiken hun doeltemperatuur snel en zullen een kamer dus snel opwarmen.

De populairste Convector Verwarmingen van Glamox

3001

Glamox heeft de serie 3001 in de jaren 80 als eerste op de markt gebracht. In die tijd was dit een innovatief ontwerp dat meerdere awards heeft gewonnen. Tot op de dag van vandaag is de 3001 serie nog steeds erg populair.

De 3001 heeft een unieke uitstraling en werking door zijn naar voren gebogen design. Dit maakt de radiator geschikt voor meerdere doeleinden. De radiator zorgt voor goede warmte circulatie, waarbij de warmte naar voren geblazen wordt.

Bij de Glamox 3001 serie kun je kiezen tussen een blinde of een digitale thermostaat. Het voordeel van een blinde thermostaat (aan/uit) is dat de radiatoren eenvoudig kunnen samenwerken met een centrale thermostaat.

H30

De Glamox H30 is één van de meest bestelde elektrische convectie radiatoren. Het tijdloze en moderne design maakt deze radiator bijzonder geschikt voor zowel nieuwbouw, renovatie, chaletbouw als utiliteitsbouw. 

De H30 is eenvoudig te installeren en is voorzien van een ingebouwde digitale thermostaat met verschillende programma’s en een digitaal display. De thermostaat beschikt over een dag- en nachtmodus om doelmatig energieverbruik te realiseren. Daarnaast voldoet de H30 aan de Europese Ecodesign wetgeving LOT20 en een IP20 classificatie.

Het kan lastig zijn om de juiste wattage te kiezen. Daarom geven wij graag passend advies over de radiator die bij jou past. Met dank aan onze technische afdeling, kunnen wij Glamox H30 radiatoren zo ombouwen dat er meerdere radiatoren aangestuurd worden door een centrale thermostaat. Uiteraard zonder dat de garantie vervalt.

H40

Profort elektrisch verwarmen

De H40 laat zien waar Profort voor staat: kwaliteit, design en innovatie. De radiator heeft een geïntegreerd wifi systeem en een tijdloos en functioneel design. Daarnaast is de H40 ook leverbaar met een blinde thermostaat of een digitale thermostaat. Dit maakt de Glamox H40 breed toepasbaar in elk project.

Met de Glamox Heating app kun je meerdere radiatoren in diverse ruimtes bedienen. De Glamox Heating app is hierbij de centrale thermostaat. De app kan eenvoudig geïntegreerd worden in diverse smarthome oplossingen, zoals Google Home, Homey en Tibber.

Ben je niet zo thuis in de digitale wereld? Het is ook mogelijk om de Glamox H40 met een digitale of een blinde thermostaat te bedienen.

H60

De H60 is het meest exclusieve model van Glamox. Het luxueuze en glazen design is een eye catcher in elk interieur. De bijzondere gepolijste glasplaat is hittebestendig en kan zelf ook niet heet worden.

Net als de H40, kun je de H60 op drie verschillende manieren gebruiken. De meest populaire optie is de wifi thermostaat. Je kunt de radiator dan bedienen met behulp van de GlamoxHeating app.

Hoe dat werkt? Via bluetooth of een 2,4 GHz-netwerk verbindt de wifi thermostaat zich met je mobiel of tablet. Bij het downloaden van de GlamoxHeating app, word je verder stap voor stap door de installatie geleid.


Veilig en stijlvolle convector verwarming

De convector verwarming van Glamox is een veilige en stijlvolle manier om uw huis te verwarmen. Hij heeft een nauwkeurige temperatuurinstelling, zodat u er zeker van kunt zijn dat de kamer de perfecte temperatuur heeft, en hij heeft een automatische beveiliging tegen oververhitting, zodat u zich kunt ontspannen in de wetenschap dat uw huis altijd veilig is.

Wil je meer informatie over onze Convector Verwarming?

Wij helpen je graag. Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.