Convector Verwarming Glamox, duurzaam verwarmen

Als u op zoek bent naar een duurzame convector verwarming, kijk dan niet verder dan Glamox. De convector verwarming van Glamox staat bekend om het efficiënt verwarmen van uw ruimte.

Deze top-of-the-line convectiepanelen zijn gemaakt van aluminium en hebben een uitstekende warmtegeleiding. Dit betekent dat ze snel opwarmen. Bovendien zijn ze energie-efficiënt, zodat er significante besparingen zijn te realiseren op de energierekeningen.

De duurzame convector verwarming van Glamox uit Scandinavie is gemaakt om jarenlang genot van behaaglijke warmte te waarborgen.

Met een ruime keuze aan modellen is er altijd een Glamox convectiepaneel dat aan specifieke behoeften voldoet.

Profort elektrisch verwarmen

Bekijk onze Convector Verwarmingen


Duurzame Convector Verwarming

Deze duurzame convectie radiatoren hebben een uitstekende warmtegeleiding, een snelle opwarmsnelheid. Bovendien heeft een Glamox convector paneel aan 10 minuten stroom per uur voldoende om de benodigde warmte te blijven produceren.

Dit is een convector met een mooi, elegant design die op elke muur kan worden geïnstalleerd. De warmte zal zich geleidelijk verspreiden door de ruimte waarin u de convector verwarming heeft geplaatst. Binnen de kortste keren zult u merken dat de temperatuur tot een aangenaam niveau is gestegen.


Hoe werkt een convector verwarming?

De traditionele verwarming werkt met een centrale thermostaat in de ruimte. U bepaalt wat de temperatuur moet zijn, en de verwarming warmt net zolang door totdat dit niveau is bereikt.

De elektrische convectoren werken op de basis van hetzelfde principe. U kunt op de kachel een temperatuur instellen. Vervolgens zal de kachel de ruimte verwarmen tot dit niveau en zich vervolgens uitschakelen.

De werking van een convector verwarming

De meeste elektrische panelen werken op basis van convectie verwarming. Deze verwarmt de lucht. Door luchtverwarming stijgt
de warme lucht via een natuurlijke manier. De koude lucht, welke zich dicht bij de grond bevindt word door ontstane onderdruk aangezogen en vervolgens verwarmd. Hierdoor wordt langzaam aan alle lucht opgewarmd en ontstaat er circulatie door de stijgende lucht.

Snelle warmte circulatie met Glamox

Convectoren verwarmen ruimtes door gebruik te maken van de temperatuur van de lucht.  De doeltemperatuur is snel binnen bereik.

Gasloos Elektrische Verwarming thermostaat
rsz_img_0341_2897_h60_glamox-1920x1280
Glamox-H60-white-6
Glamox-H40-black-3
Glamox-3001-white-3
Glamox H30 wit

Vorige
Volgende

Bekijk onze Convector Verwarmingen


De populairste Convector Verwarmingen van Glamox

3001

Glamox heeft de serie 3001 in de jaren 80 als eerste op de markt gebracht. In die tijd was dit een innovatief ontwerp dat meerdere awards heeft gewonnen. Tot op de dag van vandaag is de 3001 serie door verdere energiebesparende innovaties nog steeds populair.

De 3001 heeft een unieke uitstraling en werking door zijn naar voren gebogen design. Dit maakt de radiator geschikt voor meerdere doeleinden. De radiator zorgt voor goede warmte circulatie, waarbij de warmte naar voren geblazen wordt.

Bij de Glamox 3001 serie kun je kiezen tussen een blinde of een digitale thermostaat. Het voordeel van een blinde thermostaat (aan/uit) is dat de radiatoren eenvoudig kunnen samenwerken met een centrale thermostaat.

H30

De Glamox H30 is één van de meest bestelde elektrische convectie radiatoren. Het design maakt deze radiator geschikt voor zowel nieuwbouw, renovatie, chaletbouw als utiliteitsbouw.

De H30 is eenvoudig te installeren en is voorzien van een ingebouwde digitale thermostaat met verschillende programma’s en een digitaal display. De thermostaat beschikt over een dag- en nachtmodus om doelmatig energieverbruik te realiseren. Daarnaast voldoet de H30 aan de Europese Ecodesign wetgeving LOT20 en een IP20 classificatie.

Het kan lastig zijn om de juiste wattage te kiezen. Daarom geven wij graag passend advies over de radiator die bij jou past. De Glamox H30 radiatoren zijn zo om te bouwen dat meerdere radiatoren aangestuurd worden door een centrale thermostaat. Uiteraard zonder dat de garantie vervalt.

H40

Profort elektrisch verwarmen

De H40 laat zien waar Profort voor staat: kwaliteit,  een tijdloos design en innovatie. De radiator heeft een geïntegreerd Wifi systeem en functionele bediening. Daarnaast is de H40 ook leverbaar met een blinde thermostaat of een digitale thermostaat. Dit maakt de Glamox H40 breed toepasbaar in elk project.

Met de Glamox Heating app kun je meerdere radiatoren in diverse ruimtes bedienen. De Glamox Heating app is hierbij de centrale thermostaat. De app kan eenvoudig geïntegreerd worden in diverse smarthome oplossingen, zoals Google Home, Homey en Tibber.

Ben je niet zo thuis in de digitale wereld? De Glamox H40 is zowel via een digitale als met een blinde thermostaat bedienbaar.

H60

De H60 is het meest exclusieve model van Glamox. Het luxueuze en glazen design is een eye catcher in ieder interieur. De bijzondere gepolijste glasplaat is hittebestendig en zal zelf daarbij bovendien niet heet raken tijdens de werking.

Net als de H40, kun je de H60 op drie verschillende manieren gebruiken. De populaire optie is de wifi thermostaat. Je kunt de radiator dan bedienen met behulp van de GlamoxHeating app.

Hoe dat werkt? Via bluetooth of een 2,4 GHz-netwerk verbindt de wifi thermostaat zich met je mobiel of tablet. Bij het downloaden van de GlamoxHeating app, word je verder stap voor stap door de installatie geleid.


Veilig en stijlvolle convector verwarming

De convector verwarming van Glamox  vormt een veilige, stijlvolle en energie efficiënte manier om uw huis te verwarmen. Met een nauwkeurige temperatuurinstelling en met een automatische beveiliging tegen oververhitting.

Wil je meer informatie over onze Convector Verwarming?

Wij helpen je graag. Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.