E-Paneel

Profort - All-Electric

Sinds - 2006

Ohle infraroodverwarming

Ohle is een Duitse fabrikant en is ontstaan nadat de oprichter in 2004 zelf zijn woning met een fotokachel ging verwarmen. Hieruit is er een passie ontstaan voor infrarood verwarmen en nu worden de producten wereldwijd op de markt gebracht.

Ohle biedt hoge kwaliteit infrarood verwarmingspanelen om ruimtes gericht, geruisloos en energiezuinig te verwarmen. Denk hierbij aan het verwarmen van utiliteitsgebouwen, nieuwbouw, renovatie- of recreatieprojecten. De verwarmingspanelen zijn zowel als hoofd- of bijverwarming te gebruiken en realiseren een natuurlijke warmtebeleving.

Bij infrarood verwarming vindt er geen stofverplaatsing plaats. Dit maakt infrarood een ideale vorm van elektrische verwarming voor laboratoria, winkels en bijvoorbeeld showrooms. Deze categorie infrarood panelen kennen een lange levensduur

Soorten Infrarood verwarming

De Ohle infrarood panelen geven niet alleen een zachte warmte af, maar zijn ook visueel vrijwel onherkenbaar als verwarming. Of het nu gaat om een foto, spiegel, krijtbord of plat verwarmingspaneel: infrarood verwarming kan haast onzichtbaar worden toegepast in ieder interieur.

Voordelen

De Ohle infrarood panelen stijgen in temperatuur van 0 naar 100°C binnen 9 minuten. Hiermee heeft Ohle de snelste opwarmtijd binnen de categorie infrarood panelen. Ook kan de benodigde thermostaat temperatuur bij infrarood verwarming een aantal graden lager blijven dan bij andere vormen van verwarming. Dit in combinatie met de meest optimale plaatsing, aan de wand of het plafond, bespaart je een hoop energie.

De achterkant van de Ohle infrarood panelen bereiken na een bedrijfstijd van drie uur een temperatuur van slechts +/- 36°C. Daarnaast zijn de infrarood panelen onderhoudsvrij en voorkom je met veelvuldig gebruik schimmelvorming en vochtophoping. De infrarood panelen bestaan uit glad, gegalvaniseerd plaatstaal met gepoedercoate afwerking, en hebben een lange levensduur.

Aanbod Ohle producten
Outlet
Infrarood spiegel
Infrarood krijtbord
Infrarood fotopaneel
Ohle Flat infrarood paneel

Wil je meer informatie over de Ohle producten? Neem contact met ons op.

Design

De producten in ons assortiment hebben allemaal gemeen dat het design modern en tijdloos is. Vaak is nog dat wanneer men aan radiatoren denkt, een ouderwetse cv-radiator voor zich zien.
Met de elektrische radiatoren van Profort zal dit niet meer zo zijn. De elektrische radiatoren maken juist uw ruimte prachtig af met een tijdloos uiterlijk wat in elk woning en kantoor past.

Service

Profort vindt klanttevredenheid erg belangrijk, hoe meer betrokken wij zijn bij uw projecten, hoe gerichter wij kunnen werken aan de warmtevraag. Door een persoonlijk adviesgesprek en berekeningen kunnen wij uw utiliteitsgebouw, woningbouwprojecten of renovatieprojecten voorzien van ons ALL-Electric concept. Doordat wij een eigen technische dienst hebben kunnen wij heel gericht inzetten of technische, specifieke wensen van onze klanten. Elektrisch verwarmen doet u samen met Profort.

Advies op Maat

Twijfelt u over de haalbaarheid of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project? Profort heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van elektrisch verwarmen, onze medewerkers zijn als specialisten opgeleid in verwarming en elektro en kunnen u advies op maat geven. Profort streeft ernaar op een duurzame manier uw woning, chalet of utiliteitsgebouw te verwarmen. Flexibiliteit & Deskundigheid, elektrisch verwarmen doet u samen met Profort.

Neem contact op


Bel ons