2 renovatiewoningen Utrecht

Profort - All-Electric

Sinds - 2006

2 renovatiewoningen Utrecht

In Zuilen (Utrecht) zijn twee woningen helemaal gestript en gerenoveerd tot moderne woningen van deze tijd. Wij zijn er vanaf het begin van het traject al bij betrokken geweest, waardoor we snel en accuraat konden handelen.

De wens was om op de begane grond elektrische vloerverwarming te gebruiken, op de bovenverdiepingen een elektrische radiator en in de badkamer een handdoekradiator.

Op de begane grond zou klik-pvc geplaatst worden. Daarom hebben wij als elektrische vloerverwarming gekozen voor vloerfolie. Deze folie kan namelijk direct geplaats worden onder zwevende vloeren. Om dit te kunnen realiseren hebben wij de vloer opgemeten op locatie en hier een tekening van gemaakt wat voor maten folie er geplaatst zouden moeten worden. Ook hebben we direct meegenomen hoeveel vermogen de folie moest hebben om het als hoofdverwarming te kunnen gebruiken. De vloerfolie is vervolgens aangesloten op een inbouwthermostaat die de complete begane grond aanstuurt.

Op de bovenverdiepingen is er per ruimte gebruik gemaakt van een standalone Profort eRadiator H30. Deze zijn met de hand programmeerbaar en zullen vanaf dat moment op zichzelf werken. Hetzelfde geldt voor de Profort eDesign radiator in de badkamer.

Gebruikte producten
Profort eVloer folie
Profort eRadiator H30
Profort eDesign Nefertiti

Neem contact op


Bel ons