Renovatieproject appartement Amsterdam

Profort - All-Electric

Sinds - 2006

Renovatieproject appartement Amsterdam

Voor een appartement in Amsterdam hebben wij de verwarming en het regelsysteem geleverd. In samenwerking met De Best Elektrotechniek is er vooraf gekeken naar een meest praktische en effectieve manier van verwarmen. Na goed overleg hebben we ervoor gekozen om de Glamox H40 radiatoren te gebruiken voor de gang, woon- en slaapkamer, in combinatie met de Prothermo inbouw thermostaat. Voor de badkamer is een Riva handdoekradiator gekozen van het merk Thermor.

De Glamox H40 radiatoren zijn door De Best Elektrotechniek gekozen, omdat er in de woon- en slaapkamer na de renovatie meerdere wandradiatoren komen te hangen. De Glamox heeft de mogelijkheid om een Slave module toe te passen. Met deze module kan de radiator, via een vaste aansluiting naar de stroomtoevoer, verbonden worden met de thermostaat. Zo bestuurt de centrale thermostaat de aangesloten radiatoren tegelijk en wordt de ruimte egaal verwarmd.

Voor de badkamer is er gekozen voor een stijlvolle en tijdloze Riva handdoekradiator van Thermor. Met het digitale touchscreen van de thermostaat kan je eenvoudig een programma instellen, de afwezigheidsmodus inschakelen en de tijd aflezen.

Gebruikte producten
Glamox H40
Prothermo regelsysteem
Thermor Riva badkamerradiator

Neem contact op


Bel ons